ILC – Martial art of awareness seminar

CONTROL YOUR BODY, FOCUS YOUR MIND

Riccardo Marini Sports & Fitness December 2, 2018 at 13:00    Norway, Oslo, Linderud Senter
£20
Pledged of £200 goal
1
Guests
0
Days to go
  • Description
  • Comments
  • Backers

I Liq Chuan er en kung fu stil basert på Tai Chi og Zen prinsipper, på fysisk følsomhet og oppmerksom bevissthet. Mens tradisjonelle kampkunster beskytter og vanligvis kun gir ut sine «hemmeligheter» til utvalgte disipler eller familiemedlemmer, deler GM ° Sam F.S. Chin sin kunnskap åpnet til alle sine studenter, inkludert nybegynnere. «Hemmelighetene vokter seg selv» sier GM Sam Chin.

Han skapte en systematisk læreplan fult forståelig for det vestlig sinn / kultur som er lett å følge, også for de uten direkte tilgang til ham. Studentene lærer hvordan det mentale og fysiske påvirker hverandre gjennom prosessen ved å “gjenkjenne og realisere” og ikke å akkumulere eller imitere, som i mange eksterne kampsport stiler.

På seminarer du vil prøve hjertet av stilarten, samle ditt mentale med din fysiske kropp ved praktisering av «mindfulness» og økt kroppsbevissthet. Instruktøren vil lede deg til å gjenkjenne kvalitetene og følelsene av yin og yang muskler, slik at du kan koordinere og flytte deg på en 100% balanse måte.

Når: 2 Desember, 2018, klokken 13.00

Hvor: Linderud Senter, Oslo, Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *