Music from a hotel room

I en suite står det en gitarist. Lyset i taket er skrudd av, men langs veggene er lyslenker hengt opp. Sengene er det ingen som ligger i. De er dyttet sammen, og står i motsatt ende av rommet. På dem sitter det fremmede som venter spent på kveldens andre konsert

Viktor Emanuel Sanden Espedal Music March 22, 2019 at 19:00    Norway, Oslo, Comfort Hotel Union Brygge Grønland 64
£186
Pledged of £35 goal
18
Guests
0
Days to go
  • Description
  • Comments
  • Backers

«I en suite står det en gitarist. Lyset i taket er skrudd av, men langs veggene er lyslenker hengt opp. Sengene er det ingen som ligger i. De er dyttet sammen, og står i motsatt ende av rommet. På dem sitter det fremmede som venter spent på kveldens andre konsert.»

Sammen med tre av våre favorittartister, har vi gleden av å ønske velkommen til en kveld med konserter på Comfort Hotel Union Brygge. Vi åpner vi dørene til suiten, som er kveldens konsertarena. Det vil bli trangt, men minneverdig og koselig.

Artistene er hemmelig. Romnummeret er hemmelig. Følg musikken. Slå følge med andre som leter. Vi starter klokken sju, fredagskveld, den 22. mars.

«I et annet naborommet gjøres det klart til mat mellom konsertene. Tidligere på dagen har vi kjøpt inn til kveldens rett. Hva det blir er det ingen som vet. Det er som alt annet, temmelig hemmelig.»

For at arrangementet finner sted – må det innen en uke være et tilstrekkelig antall personer som kjøper billetter. Inntektene går til artistene, som er unge, lovende og fremadstormende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *